Fortsätt till huvudinnehåll

Trädgård och hoj men lite träning vecka 22

Det är något på gång hela tiden nu, så träningen går väl sådär. Fokus är liksom på annat. Roliga saker och nödvändiga saker. Saker som jag också vill göra. Brukar ju säga att allt har sin tid. Snart kanske jag kan lägga lite mer tid och energi på träningen igen.

Löpning, 2 pass. 
Man får vara glad för det lilla. Tungt och tungt är väl beskrivningen av båda de passen. Mest glad att det blev av över huvud taget.

Trädgården fortsätter leva rövare. 
Nästan 1500 kvadratmeter att underhålla. Det är där vi är nu. Gräsklipparen har uppenbarligen ingen uppsamlare. Men jag är otroligt tacksam att vi har en gräsklippare i alla fall. Gräset hinner bli bra långt mellan varven, vi klipper och vi krattar. Det blåser friskt nu, så pinnarna flyger ur träden, och vi får väl kratta igen. Det växer saker i rabatterna och kring buskarna. Vi gissar vildsint och rensar. Sliter och drar och krafsar. Helgerna har vi ju ofta fullbokade så det får bli de vardagkvällar vi inte har något annat inbokat som får bli trädgårdsarbete.

MC-kurser fortsätter att ta tid. 
Helgerna springer iväg, denna helg också. I tisdags hade vi dessutom en hojkurs på kvällstid. Det är mycket administration kring kurserna och förberedelserna är oändliga.

Hojmek. 
Hojarna behöver översyn nästan jämt. Denna vecka har vi behövt kränga däck på grushjulen till två av hojarna. Motardhjulen för asfalt sitter på ena hojen från tidigare knixkurser på asfalt. Den hojen ska ju användas på lördag igen. Lördagkvällen blir det mek för att byta hjul på den hojen (den andra är klar) för att kunna köra grus med ett gäng hojkompisar igen. Så här ser det ut nästan jämt. Är det inte däck- eller hjulbyte så är det service eller reparation på schemat.

Huset.
Skulle behöva städa huset. Lite gardiner vore ju fint att få upp också. Och att få undan de sista kartongerna. Bygga grejerna till träningsrummet vill jag ju göra också. Nej, denna vecka har huset fått stå tillbaka en del, tillsammans med träningen. Inreda kan man ju göra när det är regnigt och dåligt väder, när man inte kan vara ute och fixa med trädgården.

Att ta med sig till nästa vecka
Fortsätta med att jobba på att få till några pass träning över huvud taget under veckan känns ju som ett rimligt mål just nu. Gärna ganska intensiva och ansträngande, eftersom de som blir av är rätt så få.

Kommentarer