Fortsätt till huvudinnehåll

Storm, trädgård och djurpark v23

Vecka 23 var en livlig vecka. Eftersom Ns hoj havererade dagen före nationaldagen så blev den rundan avbruten. Grusturen dagen efter blev inställd så det blev en tur med busbilen till Lycksele för att fota djuren i djurparken. Veckan fortsatte med största stormen på 15 år med en knäckt rönn och en massa pinnar som blåst ner ur pilarna över hela gräsmattan. REsten av veckan var det som trädgårdsfokus igen. Undrar om man någonsin hinner ikapp? Träningen var väl i underkant igen, två pass blev det.

Löpning, 1 pass. 
Mer av en hinderbana. Seg i benen var jag också och det låg fallna träd över hela motionsspåret. Det var bara att kasta sig ut i terrängen bredvid. Funderade lite på i vilket skick lednignarna till belysningen var i då de rivits ner och det hängde träd i resten. Bäst vara lite försiktig.

Gym, 1 pass. 
Storm och strömavbrott. Vad passar väl bättre än att köra ett Tabata-pass tillsammans i träningsrummet i huset. Hade ju varit bra att få till ett pass till i veckan, men ett är bättre än inget. Avslutade med säckintervaller.

Trädgården. 
Helgen gick åt till att ordna i trädgården. Det som hunnits med är väldigt fint. Det är en hel del kvar. Kan misstänka att det kommer bli lite slagsmål om fritiden ett litet tag till framöver. Det är i alla fall mycket lyxigt att ha en så fin trädgård som vi har. Värt rätt många missade träningspass faktiskt.

MC-kurserna. 
Lite lugnare nu då gruskursen i Lycksele blev inställd.

Hojmek. 
En av hojarna nere för räkning och inlämnad på verkstad. Blir inte så mycket körning då. Perfekt tillfälle att köra lite mer enduro, om jag bara inte hade varit så snorig när vi hade tillfälle att att lasta hojarna och åka iväg. Typiskt!

Huset.
Samma status som förra veckan. Det där med inredning tar vi när det är sämre väder.

Att ta med sig till nästa vecka
Mera träning i vanlig ordning. Inte så mycket mer att säga om det. Två pass i löpardojorna och två pass med styrkeövningar borde väl ändå inte vara omöjligt att få till kan man ju tycka. Att avsluta med lite säckträning är ju alltid bra. Siktar lite försiktigt på det.

Kommentarer