Fortsätt till huvudinnehåll

Om jag bara hade en tvättmaskin

Idag är det två dagar kvar till tvättiden och som vanligt går det troll i det där med träningsklädesgarderoben. Det spelar ingen roll hur mycket träningskläder man äger, för jag har hur mycket som helst. Man har alltid slut på något väsentligt i garderoben när man ska ut och träna. Idag hade jag slut på allt i skidåkningsväg, precis allt jag behövde ha på mig.

Jag har på förmiddagen i och för sig fått ett meddelande att mina Salomon längdskidjacka och längdskidbyxor som jag beställt från Pölder finns för uthämtning på posten. Hade ju hoppats att jag skulle hunnit förbi Coops paketutlämning efter jobbet. Det hann jag alltså inte.

För att inte tala om mina merinoullsunderställ som alla ligger i tvätten och skäms. Hade det varit samling utomhus hade det kanske fungerat att återanvända något av dem. Nu samlas vi ju inomhus innan onsdags-kurserna och det kändes genast som ett problem då.

Eller varför inte den störning i medmänniskornas kringmiljö man bidrar med iklädd alla de udda kombinationer av de kläder som blivit över som man försöker träna i slutet på veckan. Det ser ju inte alltid klokt ut direkt. Det är i och för sig ett mindre problem. Särskilt då jag gärna springer med en sån där värmeväxlare över halva plytet när det är kallt. Då ser man inte heller ut som folk i allmänhet.

En sak är i alla fall säker. Det var mycket enklare när jag hade plats för en tvättmaskin i lägenheten. Och trevligare för alla.


Kommentarer